Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Tip No.3


Ο φρέσκος βασιλικός δίνει υπέροχο άρωμα και απίθανη γεύση σε άπειρες συνταγές της μεσογειακής κουζίνας. Όμως δεν είναι διαθέσιμος όλο το χρόνο. Δεν υπάρχει λόγος να στερηθείτε το υπέροχο άρωμα του, αφού όταν είναι στην εποχή του, μπορείτε να πλύνετε αρκετά φύλλα να τα αφήσετε να στεγνώσουν πολύ καλά και να τα αποθηκεύσετε σε ένα βάζο ή σακούλα με zip στην κατάψυξη είτε ολόκληρα είτε χοντροκομμένα. Έτσι, κάθε φορά που θα θέλετε να τον χρησιμοποιήσετε απλά θα βγάζετε την ανάλογη ποσότητα κατευθείαν από την ψύξη και θα την προσθέτετε στο φαγητό σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου