Υλικά για 6 άτομα
6 αυγά σφιχτά βρασμένα
5 κ.σ. μαγιονέζα
2 κ.γ. μουστάρδα
χυμό από 1/2 lime ή από μισό μικρό λεμόνι
3 σούπας φρέσκο σχοινόπρασο ψιλοκομμένο ή φρέσκο κρεμμυδάκι
6 κ. γλυκού μπρικ
ελάχιστη γλυκιά πάπρικα
λευκό πιπέρι
αλάτι
Εκτέλεση
Με ένα κοφτερό μαχαίρι κόβουμε τα αυγά στα δυο κατά μήκος. Αφαιρούμε με ένα κουταλάκι προσεκτικά τους κρόκους και τους τοποθετούμε σε ένα μπολ. Λιώνουμε τους κρόκους με ένα πιρούνι και προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά έκτος από το μπρικ και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει μια ομογενής αλοιφή. Με ένα κορνέ γεμίζουμε τα ασπράδια με την αλοιφή από τα αυγά και γαρνίρουμε το κάθε ένα με μια κουταλιά μπρικ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου