Μικρά μυστικά για τα κάστανα!
Να διαλέγετε πάντοτε κάστανα γυαλιστερά και βαριά. Πριν τα βράσετε, βυθίστε τα στο νερό και πετάξτε όσα επιπλέουν στην επιφάνεια, για να μπορέσετε για να τα ξεφλουδίσετε πιο εύκολα χαράξτε τα πρώτα σταυρωτά με ένα κοφτερό μαχαίρι. Επίσης μια κουταλιά λάδι στο νερό που βράζει βοηθά να μαλακώσει η φλούδα τους!
Να διαλέγετε πάντοτε κάστανα γυαλιστερά και βαριά. Πριν τα βράσετε, βυθίστε τα στο νερό και πετάξτε όσα επιπλέουν στην επιφάνεια, για να μπορέσετε για να τα ξεφλουδίσετε πιο εύκολα χαράξτε τα πρώτα σταυρωτά με ένα κοφτερό μαχαίρι. Επίσης μια κουταλιά λάδι στο νερό που βράζει βοηθά να μαλακώσει η φλούδα τους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου